Singer

Dave Dekker

Dave Dekker kreeg vanaf jonge leeftijd nationale bekendheid met zijn hoofdrol in Ciske de Rat de musical en van zijn eigen soap op SBS: Dave Dekker Dendert Door. Samen met Danny de Munk bracht hij de single: ‘Laat ons niet alleen’ uit.

Skills:
Zanger, Acteur en Stemacteur
Curriculum Vitae:
Download CV

Dave Dekker kreeg vanaf jonge leeftijd nationale bekendheid met zijn hoofdrol in Ciske de Rat de musical en van zijn eigen soap op SBS: Dave Dekker Dendert Door. Samen met Danny de Munk bracht hij de single: ‘Laat ons niet alleen’ uit. Hierna volgde een mooie muziek carrière met verschillende grote televisie en publieke optredens o.a. in de H.M.H., De Wereld Draait Door, Idols, All You Need Is Love, RTL Live, Unicef gala, Mooi weer de Leeuw en de Musical Awards. Ook was hij te zien in de TV serie’s Krijg toch allemaal de kolere en Danny & Jennie.  André van Duin schreef voor Dave de kerstsingles “Er staat een hele grote Kerstboom” en “Hé… ’t is weer Kessumus”.

Na zijn deelname in de finale van de Voice Kids (1e seizoen) waar hij 2e werd, bracht hij het succes album: “Dit ben ik!” uit met o.a. de singles “Geef mij je angst” en “toen ik je zag”, en zijn zelfgeschreven single “Ik Kijk In Je Ogen” die in 2018 opnieuw uitgebracht werd door Gerard Joling en Jandino Asporaat. Door dit album kreeg Dave van de Buma Awards een nominatie van “ aanstormend talent”.

Zijn hitsingle “Mooier Dan Mooi” was tevens de leader van zijn soap.

Dave gooide hoge ogen door in het tv programma Naar Bed Met Irene live voor Frans Bauer een hele speciale versie van Frans zijn 1e hit “Als Sterren Aan De Hemel Staan” te zingen.

Ook deed Dave mee aan het tv programma Topper Gezocht waar Dave lopende kritieken kreeg van de jury (de 4 toppers: Jeroen van de Boom, Gerard Joling, René Froger en Jan Smits).

Afgelopen Theaterseizoen speelde Dave de mannelijke hoofdrol in Tina de musical, een rol die hij samen deelde met Ridder van Kooten. Ook is Dave Stemacteur voor verschillende reclames, de populaire animatie Hamsta World en is hij de stem van Bluey, Het blauwe vliegtuigje van de KLM animaties.

Dit jaar bracht Dave zijn nieuwste single “Echte Vriendschap" uit, de 1e single van de EP waar Dave op dit moment met een paar grote namen in de muziekwereld voor aan het schrijven is.

Hier vindt u Dave zijn YouTube kanaal waar u zijn soapafleveringen, muziek en vlogs kunt zien: http://bit.ly/2ke3Gxx

Naast dat de tv soap die op SBS6 te zien was, staan alle afleveringen ook op www.show.nl

U kunt Dave volgen op social media:

Instagram: www.instagram.com/davedekker_

Facebook: www.facebook.com/DaveDekkerOfficial

Twitter: www.twitter.com/echtedavedekker

Snapchat: Dave1006

Fotograaf: Kochproductions
Artiesten, Young Talents en influencers.
Bekijk alle artiesten.

De bedrijven waar we mee samenwerken.

We werken met o.a. deze verschillende bedrijven samen. Zowel met productiemaatschappijen en sponsors en partners waar we campagnes mee regelen.