Services

Our Services

What We Do

We create amazing Webflow templates for creative people all around the world and help brands stand out.

Artist Management

Wij vertegenwoordigen o.a. acteurs, muzikanten en Influencers. Tot onze taken horen carrièreplanning, onderhandelen van contracten. sponsordeals, bepalen van imago-strategie, verzorgen van pr & publiciteit en finance.

Coaching & Training

Wij begeleiden onze artiesten niet alleen zakelijk, maar ook op creatief en persoonlijk vlak. We investeren in hun carrière door middel van een op maat gemaakt opleidingstraject. Hierdoor kunnen onze artiesten hun talent optimaal ontwikkelen.

Conceptontwikkeling

Samen met onze creatieve artiesten, (inter)nationale bedrijven, A-merken, entertainmentproducenten, mediapartners en andere zakelijke contacten bedenken en produceren wij zelf succesvolle crossmediale concepten.

Digital Influence

De meeste van onze artiesten zijn zeer actief op social media en hebben een enorm online bereik waarmee producties en merken hun doelgroep optimaal kunnen bedienen. Keywords hierbij zijn authenticiteit, passie, activatie en merkbeleving.

Bereik je doelgroep met Influencers

The Imagineer is niet alleen een artiestenmanagement bureau. Wij vertegenwoordigen ook samen met Creator Network B.V. een heel groot aantal Influencers waar we een totaal bereik mee hebben van meer dan 30 miljoen volgers. Onze Influencers zijn actief op Youtube, Instagram TikTok (voormalig Musical.ly, Facebook & Snapchat

Wil je meer weten over onze Influencers en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een campagne? Klik dan op de onderstaande button:

Creator Network B.V.