Onze diensten.

Waar wij ons allemaal mee bezig houden.

The Imagineer houdt zich bezig met verschillende taken.

Artist Management

Wij vertegenwoordigen o.a. acteurs, muzikanten en Influencers. Tot onze taken horen carrièreplanning, onderhandelen van contracten. sponsordeals, bepalen van imago-strategie, verzorgen van pr & publiciteit en finance.

Coaching & Training

Wij begeleiden onze artiesten niet alleen zakelijk, maar ook op creatief en persoonlijk vlak. We investeren in hun carrière door middel van een op maat gemaakt opleidingstraject. Hierdoor kunnen onze artiesten hun talent optimaal ontwikkelen.

Digital Influence

De meeste van onze artiesten zijn zeer actief op social media en hebben een enorm online bereik waarmee producties en merken hun doelgroep optimaal kunnen bedienen. Keywords hierbij zijn authenticiteit, passie, activatie en merkbeleving.

Conceptontwikkeling

Samen met onze creatieve artiesten, (inter)nationale bedrijven, A-merken, entertainment producenten, mediapartners en andere zakelijke contacten bedenken en produceren wij zelf succesvolle crossmediale concepten. Reeds bedachte concepten van The Imagineer zijn o.a. B-Brave, Stay Tuned en ZOMAER.

Bereik je doelgroep met Influencers

The Imagineer is niet alleen een artiestenmanagement bureau. Wij vertegenwoordigen ook samen met Creator Network B.V. een heel groot aantal Influencers waar we een totaal bereik mee hebben van meer dan 30 miljoen volgers. Onze Influencers zijn actief op Youtube, Instagram TikTok (voormalig Musical.ly, Facebook & Snapchat

Wil je meer weten over onze Influencers en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een campagne? Klik dan op de onderstaande button:

Creator Network B.V.

De bedrijven waar we mee samenwerken.

We werken met o.a. deze verschillende bedrijven samen. Zowel met productiemaatschappijen en sponsors en partners waar we campagnes mee regelen.