Concepten.

Bekijk onze creaties

Onze concepten.

The Imagineer bedenkt en realiseert showconcepten op het gebied van Muziek, Film/TV, Theater, Fashion en Sport. Een concept kan van A tot Z door ons worden bedacht en worden gerealiseerd. Ook is het mogelijk dat wij alleen de concepten bedenken of dat wij voor een deel van de uitvoering zorgen. The Imagineer is verantwoordelijk voor de ideeën en/of uitvoering van verschillende bekende en succesvolle shows en concepten. Zo verzorgen wij o.a. de complete regie, choreografie, productie, casting en/of styling. Een greep uit onze concepten zijn:

B-Brave

B-Brave is Nederlands succesvolste boybands ooit. Opgericht, bedacht en in de markt gezet door The Imagineer. B-Brave bestond uit Kaj van der Voort, Samuel Leijten, Cassius Verbond, Dioni Jurado-Gomez en Jai Wowor. 5 jongens die wij d.m.v. een zware auditie tocht bij elkaar hebben gezet en gecoacht hebben tot de populaire succesgroep.

Nog niet eerder was een Boyband in Nederland zo populair.

Stay Tuned

Na de grote successen van o.a. de Vengaboys (nog steeds opererend) en Ch!pz is het nu tijd voor een nieuwe mixed band in Nederland. 2 meisjes en 2 jongens die alle 4 als solist al flink aan de weg hebben getimmerd, hebben besloten om hun krachten te bundelen als: Stay Tuned.

Het is voor het eerst dat Nederlandse deelnemers van The Voice samen een band gaan vormen.

Zomaer

De nieuwe samenstelling bestaat vier jonge talentvolle zangers en acteurs: Rohan Sukhraj, Mick Smits, Merijn Oerlemans en Sam Kroon. Het YouTube kanaal heeft meer dan 116.000 abonnees en meer dan 11,8 miljoen views. Ze brengen naast spraakmakende video's ook hun eigen muziek uit waarmee ze door het land optreden.

De boyband en YouTubers Zomaer heeft vier nieuwe gezichten:
Rohan, Mick, Merijn en Sam.

Miss Nederland

The Imagineer coachte meerdere jaren achtereen de finalisten van de Miss Nederland verkiezing en verzorgde de choreografie en de regie van de finales in studio 21 te Hilversum.

Het team van de Miss Nederland verkiezing.

Bereik je doelgroep met Influencers

The Imagineer is niet alleen een artiestenmanagement bureau. Wij vertegenwoordigen ook samen met Creator Network B.V. een heel groot aantal Influencers waar we een totaal bereik mee hebben van meer dan 30 miljoen volgers. Onze Influencers zijn actief op Youtube, Instagram TikTok (voormalig Musical.ly, Facebook & Snapchat

Wil je meer weten over onze Influencers en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een campagne? Klik dan op de onderstaande button:

Creator Network B.V.